Norrteljetidning uppmärksammar Close to homes Café Maison

NyhetPress

Café Maison är på Norrteljetidnings framsida den 13 maj 2024

Nyhet den 13 maj 2024

Norrtäljes ledande tidning, Norrteljetidning, uppmärksammar att Heba Fastighets AB (publ.)  lanserar coworkingkonceptet Close to home i Norrtälje och att norrtäljeborna Nisreen Alhabbash och Aladdin Ibrahim ska driva Café Maison på Close to home.

I artikeln förekommer en intervju med VD, Nisreen Alhabbash, som  berättar varför krögarparet vill öppna café på Close to home:

”Jag blev direkt intresserad när jag hörde om det här nya projektet. Något liknande finns inte i Norrtälje. Sedan är det roligt att vara en del i utvecklingen som sker i hamnen.”

Norrteljetidning har haft Norrtälje som bevakningsområde i över 50 år. E-tidningen har över 5 000 prenumeranter.  Under sommaren 2023 nådde tidningen totalt 53 000 läsare dagligen (papperstidning och digitala alternativ inräknat) enligt en mätning av Kantar-Sifo. Det aktuella numret där artikeln om Café Maison och Close to home är publicerad kan läsas här.

OM CLOSE TO HOME

Close to home erbjuder en hemtrevlig, mysig och inspirerande arbetsmiljö som främjar verkliga möten. Med moderna och stilrena faciliteter, flexibla arbetsutrymmen samt mötesrum, är det här en dynamisk plats att arbeta och mötas på – nära sitt hem. Heba Close to Home Coworking AB är ett dotterbolag till börsnoterade Heba Fastighets AB (publ.).

KONTAKTINFORMATION FÖR MEDIA

Haymanot Wachtmeister, chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba, 08-442 44 43, haymanot@closetohome.se.

Nyhetsbrev

Få uppdateringar om våra senaste tjänster och event direkt i din inkorg. Signa upp och få vårt nyhetsbrev.