Norrteljetidning bevakar Close to homes lansering

NyhetPress

Här öppnar Norrtäljes nya kontorshotell 

”Under torsdagseftermiddagen invigdes det nya kontorshotellet Close to home vid Hamnparken. Där kan såväl företag som privatpersoner hyra en arbetsplats.” Så börjar Norrteljetidnings bevakning av Close to homes lanseringsevent.

 

Nyhet den 31 maj 2024

Norrtäljes ledande tidning, Norrteljetidning, uppmärksammar att Heba Fastighets AB (publ.) öppnar ett nytt coworkingställe i Norrtälje.  De som fick äran att klippa bandet var Roland Brodin (M), kommunstyrelsens vice ordförande, och Patrik Emanuelsson, vd för Heba fastigheter.

I artikeln återges en del av Roland Brodins tal. Han sade:

”Jag tycker att det är väldigt bra att sådana här typer av arbetsplatser finns, speciellt här i centrum. Det här är ett bra sätt för småföretagare eller för de som jobbar hemifrån att slippa pendla.”

Bandklippning av Roland Brodin och Patrik Emanuelsson

Bandklippning av Roland Brodin och Patrik Emanuelsson

Norrteljetidning har haft Norrtälje som bevakningsområde i över 50 år. E-tidningen har över 5 000 prenumeranter.  Under sommaren 2023 nådde tidningen totalt 53 000 läsare dagligen (papperstidning och digitala alternativ inräknat) enligt en mätning av Kantar-Sifo.

Artikeln om Close to home kan läsas här.

OM CLOSE TO HOME

Close to home erbjuder en hemtrevlig, mysig och inspirerande arbetsmiljö som främjar verkliga möten. Med moderna och stilrena faciliteter, flexibla arbetsutrymmen samt mötesrum, är det här en dynamisk plats att arbeta och mötas på – nära sitt hem. Heba Close to Home Coworking AB är ett dotterbolag till börsnoterade Heba Fastighets AB (publ.).

KONTAKTINFORMATION FÖR MEDIA

Haymanot Wachtmeister, chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba, 08-442 44 43, haymanot@closetohome.se.

Nyhetsbrev

Få uppdateringar om våra senaste tjänster och event direkt i din inkorg. Signa upp och få vårt nyhetsbrev.