Heba lanserar Close to home coworking i Norrtälje

Nyetablering

Pressmeddelande den 19 januari 2024

Heba Fastighets AB lanserar coworkingkonceptet Close to home för att tillmötesgå ett behov som uppenbarat sig i framför allt nyproducerade områden – behovet av en naturlig, social samlingsplats för människor och företag.

Första coworkingsiten öppnar våren 2024

Den första coworkingsiten kommer att öppna i Norrtälje Hamn i slutet av våren 2024, i Hebas fastighet på Pilgatan 13-15 vid Hamnparken. Close to homes verksamhet syftar till att främja verkliga möten, kreativitet och innovation bland företagare, entreprenörer och frilansare i Roslagen.

“Vi vill skapa mervärden för människor och företag i Norrtälje genom att erbjuda en trygg och prisvärd plats för arbete, gemenskap och inspiration utan att behöva pendla. Fler kommer kunna ha arbetsplatsen nära sitt hem, säger Haymanot Wachtmeister, chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba Fastighets AB.”

Haymanot Wachtmeister, Heba Fastighets AB

Redan idag är det möjligt att anmäla intresse för medlemskap från 750 kronor per månad. Både privatpersoner och företag kan bli medlemmar – Homies. Permanentboende och sommargäster är lika välkomna. Heba erbjuder sina bostadshyresgäster ett medlemskap på Close to home till ännu mer förmånliga priser som en boendetjänst. Close to home hyr även ut kontor till företag och föreningar.

Satsningen i Norrtälje grundar sig på en överväldigande positiv respons från den genomförda marknadsundersökningen under hösten 2023.

Kontaktinformation Media:
Haymanot Wachtmeister
08-442 44 43
haymanot.wachtmeister@hebafast.se

Nyhetsbrev

Få uppdateringar om våra senaste tjänster och event direkt i din inkorg. Signa upp och få vårt nyhetsbrev.