Close to home hyr ut till Roslagen Media Group

NyetableringUthyrning

Hebas dotterbolag Close to home coworking hyr ut till Roslagen Media Group i Norrtälje

Pressmeddelande den 8 maj 2024

Close to home coworking, ett dotterbolag till Heba Fastighets AB (publ.), hyr ut kontor till Roslagen Media Group. Därmed flyttar mediabolaget till nya lokaler i samband med öppningen av Close to home i Norrtälje den 31 maj 2024.

Ett av syftena med Hebas satsning på Close to home är att främja lokalt företagande genom att erbjuda en trygg och prisvärd plats för arbete, gemenskap och inspiration.

Roslagen Media Group står bland annat bakom nyhetssiten Allt om Norrtälje, den snabbast växande lokalnyhetssiten i Roslagen. Genom uthyrningen flyttar redaktionen bakom Allt om Norrtälje till Close to home.

”Vi är glada över att Roslagen Media Group väljer att expandera inom vår flexibla och unika coworkinglösning Close to home. Deras närvaro kommer att berika gemenskapen och visa på bredden av de företag som vi har på plats”,

säger Haymanot Wachtmeister, chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba Fastighets AB.

Allt om Norrtälje har varit en central del av det lokala nyhetslandskapet sedan det lanserades av Roslagens Media Group för tre år sedan. Allt om Norrtälje är känd för sin snabba täckning av händelser i Norrtälje, Rimbo, Hallstavik och Väddö. Nu startar ett nytt kapitel för medieföretaget genom flytten till Hebas Close to home. Redaktionen kan dra nytta av Close to homes centrala placering och den omedelbara närheten till Roslagens andra företagare. Detta innebär att tidningen bättre kan integrera sig med det samhälle som man rapporterar om.

”Att flytta till Close to home är ett naturligt steg för att stärka vår närvaro i hjärtat av det nya Norrtälje. Det här nya utrymmet speglar inte bara vår innovativa redaktionella anda utan ger oss också möjligheten att på ett helt nytt sätt engagera oss med våra 50 000 unika läsare. Flytten till Close to home är en del av företagets större satsning på att modernisera arbetsmiljön och möjlighet till att sömlöst skala upp verksamheten”,

säger Daniel Rämsell chefredaktör på Allt om Norrtälje.

OM CLOSE TO HOME

Close to home erbjuder en hemtrevlig, mysig och inspirerande arbetsmiljö som främjar verkliga möten. Med moderna och stilrena faciliteter, flexibla arbetsutrymmen samt mötesrum, är det här en dynamisk plats att arbeta och mötas på – nära sitt hem. Heba Close to Home Coworking AB är ett dotterbolag till börsnoterade Heba Fastighets AB (publ.).

KONTAKTINFORMATION FÖR MEDIA

Haymanot Wachtmeister, chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba, 08-442 44 43, haymanot@closetohome.se.

Nyhetsbrev

Få uppdateringar om våra senaste tjänster och event direkt i din inkorg. Signa upp och få vårt nyhetsbrev.