Allt om Norrtälje uppmärksammar Close to homes lansering

NyhetPress

Norrtäljes största coworking-plats invigd i Norrtälje hamn

Med stort pompa och ståt invigdes under torsdagen coworking-kontoret “Close to home” i Norrtälje hamn. Evenemanget lockade över 70 personer.” Så börjar AlltomNorrtäljes bevakning av Close to homes lanseringsevent.

Lanseringen av Close to home

Nyhet den 1 juni 2024

Den öppna nyhetskällan, Allt om Norrtälje, bevakar öppningen av det senaste tillskottet till Norrtälje hamn: Close to home. I artikeln framgår att konceptet är utformat för att möta behovet hos de många nya invånare som har flyttat till Norrtälje stad och som söker ett socialt sammanhang. Haymanot Wachtmeister, ansvarig för Close to home förklarar:

” Förutom att ha hund, barn eller gå till jobbet så är det svårt för en nyinflyttad person i en ny stad att få hitta nya bekantskaper eller hitta sociala sammanhang. Vi vill skapa en miljö där människor kan mötas, arbeta och knyta nya kontakter.”

I artikeln framgår också att Close to home vill vara ett folkligt alternativ till coworking. Wachtmeister säger:

”Alla ska ha råd med en bra arbetsplats.” 

Allt om Norrtälje har varit en central del av det lokala nyhetslandskapet sedan det lanserades av Roslagens Media Group för tre år sedan. Allt om Norrtälje är känd för sin snabba täckning av händelser i Norrtälje, Rimbo, Hallstavik och Väddö.

Artikeln om Close to home kan läsas här.

Lanseringsmingel Close to home

Lanseringsmingel Close to home. Bild av Mia Lewell

OM CLOSE TO HOME

Close to home erbjuder en hemtrevlig, mysig och inspirerande arbetsmiljö som främjar verkliga möten. Med moderna och stilrena faciliteter, flexibla arbetsutrymmen samt mötesrum, är det här en dynamisk plats att arbeta och mötas på – nära sitt hem. Heba Close to Home Coworking AB är ett dotterbolag till börsnoterade Heba Fastighets AB (publ.).

KONTAKTINFORMATION FÖR MEDIA

Haymanot Wachtmeister, chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba, 08-442 44 43, haymanot@closetohome.se.

Nyhetsbrev

Få uppdateringar om våra senaste tjänster och event direkt i din inkorg. Signa upp och få vårt nyhetsbrev.