•JOBB  •PRESS  •KONTAKT  •OM SAJTEN
Logo    
    HOME  ARTISTER  INFO/FAQ Bookmark and Share


Musiklagret
NetOnNet
Alla våra samarbeten→

Affisch


Filmen är producerad av
Unibrow Production.
Tack till Fantastic People
för filmmusiken
 

PARTNERS

 

BoråsBorås AB

BoråsBorås AB är ett av staden och näringslivet i Borås samägt bolag. Bolaget har till uppgift att marknadsföra, sälja och aktivt verka för att staden, genom aktiviteter och evenemang, upplevs som en attraktiv destinationsort med gott värdskap. Målet är ökad hållbar tillväxt till nytta för medborgarna och näringslivet i Borås.
BoråsBorås AB →

 
Musiklagret Uthyrning & Installation AB

Musiklagret är ett företag som tillhandahåller ljud, ljus, scen och personal för alla typer av evenemang. STORA som små...
Musiklagret har lång erfarenhet och en gedigen kunskap av branschen. I över 25 år har Musiklagret samarbetat med mängder av event, band/artister och bokningsbolag. Musiklagret har en personal som har en mycket hög kompetens, och gedigen branschvana.
Musiklagret →

 
Åhagastiftelsen

En unik plats för upplevelser.
En gång i tiden lokverkstad, idag en helt fantastisk anläggning för mässor. konserter, events och konferenser.
Åhaga →

 

SPONSORER

 

NetOnNet

Genom ”Heja Borås”-initiviativet stödjer NetOnNet nya spännande samarbeten, där målet är ett roligare och gladare Borås.

1999 startade ett litet företag i Borås med syftet att sälja riktigt bra hemelektronik till riktigt låga priser. Sedan dess har det hänt mycket. I mer än tio år har ni boråsare hjälpt oss att bli det företag vi är idag. Det var ni som lät oss flytta in bredvid Posten och bygga upp vårt lager. Det var ni som uppfann världens första Lagershop genom att helt enkelt komma och hämta era prylar. Det är ni som har lånat ut era mammor, söner, grannar och kusiner under sena kvällar i julruschen. Det är ni som hela tiden har hejat på oss.

Och vi hejar tillbaka. Vi vill att Borås ska fortsätta vara en stad där drömmar kan bli verklighet. Därför har vi startat initiativet Heja Borås.

Målet är att när vi växer, växer också våra investeringar i Borås. När vi nu gått in som stolta sponsorer av Close to Home, skall vi ge allt vi kan för att få ett fullsatt festivalområde i sommar! Vi vet att det finns hjältar i staden som behöver vårt stöd och våra hejarop, och det känns oerhört kul och inspirerande att få stötta och utveckla den entreprenörs- och kampanda som finns bland alla duktiga boråsare.

NetOnNet →
 

Spotify

Spotify is an online music service that allows users to stream music on demand through the use of our unique technology. Spotify will offer an ad-supported, free-to-the-user model and a pay for access premium model. There will be a range of promotional opportunities across the site, including editorial content such as artist biographies and reviews alongside additional revenue generating opportunities such as music downloads via links to recognized online retailers.
Spotify →

 
Scandic Plaza Borås

Scandic erbjuder våra festivalbesökare rabbatterade priser. Boka själv genom att ringa direkt till Scandic Plaza på 033-7858210 eller via mail till borasplaza@scandichotels.com.
Scandic Plaza →

 
Getupdated

Getupdated är en internationellt ledande aktör inom det innovativa och expansiva området internetmarknadsföring och sökoptimering. Vi levererar produkter och tjänster för marknadsföring på internet: infrastruktur, varumärkesprofilering, trafikgenerering och konvertering av besökare till affärer. Getupdated har totalt cirka 300 anställda i Sverige, Storbritannien, Frankrike och USA. Getupdated Internet Marketing är noterat på Nasdaq OMX First North och har Erik Penser Bankaktiebolag som Certified Advisor.
Sökmotoroptimering av Getupdated →

 
Tokyo Traffic Jam

Tokyo Traffic Jam is a creative production studio that loves film and graphic design. Most of all when it works great together. Our passion makes us strive for perfection and the highest quality possible in everything we do by being thorough, decisive and curious. We help you with most things within audio/visual including commercials, corporate communications, motion graphics, art direction, interactive media, DVD/Blu-ray design & authoring, web-tv, distribution through different platforms, etc. We create branded content for agencies and brands.
Tokyo Traffic Jam →

 
Voicetech

Voicetech Sweden är Nordens ledande distributör inom IP telefoni. Vi erbjuder innovativa telekomlösningar åt företag och privatpersonner i hela Europa. Vi erbjuder ett brett sortiment av adaptrar, IP-telefoner, IP-PBX, wifi telefoner och andra IP-telefoni relaterade produkter. Vad ni än behöver, så levererar vi snabbt och till det bästa priset.
Voicetech →

 
Studio Aktiv

Studio Aktiv öppnade sina portar den 1 juli 2003. Målsättningen var och är fortfarande att det ska finnas ett gym i Borås som kan erbjuda en bred och säker träning tillgängligt för alla, utan att behöva kosta mer än nödvändigt.
Studio Aktiv står för hög service och kvalitet som aldrig kommer att läggas på låg nivå. Vi utökar verksamheten efter medlemmars önskemål och trender. Medlemmar står alltid i fokus och har alltid möjlighet att påverka och vara med i utvecklingen.
Studio Aktiv →

 
Festivalinfo

Festivalinfo.se är Sveriges ledande portal för festival- och konsertinformation. Den besöks av personer som älskar musik och gillar att besöka live evenemang såsom festivaler och konserter. Bakom Festivalinfo.se står företaget Abovo Media Group som även står bakom sajterna: Student.se, Studentlya.nu, StudenterTyckerTill.se, MVGPlus.se, Studentuppsatser.se, Abandonia.com, Reloaded.org, Skoore.com, Nappet.se, med flera.
www.abovomedia.com →

 
Unibrow Production

Unibrow Production gör medieproduktioner till företag och privatpersoner. Vi kan bl.a. erbjuda; reklam, presentation och informationsfilmer, reportage och filma evenemang etc.
Unibrow Production arbetar kreativt och älskar utmaningar.
Unibrow Production →

 
Borås Bil

Borås Bil Personbilar AB ingår som helägt dotterbolag i "Borås Bil-koncernen" med anläggningar i Borås, Kinna, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn. Bolaget innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Ford person- och transportbilar inom Sjuhäradsbygden.
Borås Bil →

 

ÖVRIGA

 

Studiefrämjandet

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund som ger människor över hela landet möjligheter att lära, skapa och utvecklas i gemenskap med andra. Vår verksamhet är särskilt inriktad på natur, djur, miljö och kultur. Studifrämjandet är partipolitiskt, religiöst och fackligt obundna.
Studiefrämjandet →
 
 

Åhaga
BoråsBorås AB
Alla våra samarbeten→
Drömfångare på TarotHuset→
 
Sitemap Skip Navigation LinksClose To Home Festival Borås : Partners och Sponsorer