•JOBB  •PRESS  •KONTAKT  •OM SAJTEN
Logo    
    HOME  ARTISTER  INFO/FAQ Bookmark and Share


Musiklagret
NetOnNet
Alla våra samarbeten→

Affisch


Filmen är producerad av
Unibrow Production.
Tack till Fantastic People
för filmmusiken
 

Tre nya rockband förgyller festivalen

Det är med händerna i luften som vi nu kan presentera tre svenska rockband som alla har framtiden för sig. Pain of Salvation, Crucified Barbara och Khoma hyllas av svensk press och intar nya hårdrockshjärtan vart de än kliver fram. I augusti kör de över dig på Close to Home.

Pain of Salvation kunde ses på Melodifestivalen i våras men det är förstås inte där de gör sig bäst. Med sin progressiva 70-talsdoftande rock a´la Deep Purple och Led Zeppelin bär de på en skatt av influenser som idag tilltalar alla åldrar. Detta är ett band att uppleva. Inte minst live.
 
Crucified Barbara var också med i Melodifestivalen. Men bäst gör de sig på egen scen där de får uttrycka den rockstjärneimage de byggt upp under de senaste åren. De här tjejerna leker man inte med. Det är trash metal och sleaze precis på det sätt som alla hårdrocksfans vill ha det.
 
Tidigare i år släppte Khoma sitt tredje album The Final Storm och man kan väl lugnt påstå att det stormat rejält kring bandet sedan dess. Fanskaran växer för varje dag och du får förmodligen trängas ordentligt när det här Umeåbandet intar Close to Home med sitt norrländska vemod och sin bombastiska avgrundsmusik.
Khoma, Crucified Barbara och Pain of Salvation till Close To Home Festival Borås
2010-05-18

 

Åhaga
BoråsBorås AB
Alla våra samarbeten→
Drömfångare på TarotHuset→
 
Sitemap Skip Navigation LinksClose To Home Festival Borås : Tre nya rockband förgyller festivalen