•JOBB  •PRESS  •KONTAKT  •OM SAJTEN
Logo    
    HOME  ARTISTER  INFO/FAQ Bookmark and Share


Musiklagret
NetOnNet
Alla våra samarbeten→

Affisch


Filmen är producerad av
Unibrow Production.
Tack till Fantastic People
för filmmusiken
 

Close to Home goes retro! 

Dags för bandsläpp gott folk. John Lindberg Trio och Hellsingland Underground är bokade! Hittills har vi blandat och gett. Mustasch, bob hund, Amanda Jenssen och Timo Räisänen hör alla till Sveriges mest kända och uppskattade akter. Tillsammans med uppkomlingar som Avatar, Royal Republic, Anna von Hausswolff, Dundertåget och Fibes, oh Fibes! har vi ett program som sträcker på sig och skänker något till alla.
 
Nu presenterar vi därför två band som kanske uppskattas mer av den äldre publiken (eller publik som gillar äldre musik). Nu går vi retro!
 
John Lindberg Trio är utan tvekan Sveriges bästa, tuffaste och snyggaste rockabillyband! Detta gäng är favoriter inte bara hos älskare av 50-talsmusik och vintage livsstil utan omfamnas av alla rockfans som vill ha ett garanterat party utan dess like. Med självklara riff och punkflörtar och hundratals spelningar om året hat JLT byggt upp ett grundmurat rykte som live band. Gläd eder Boråsare!
 
Man behöver inte resa till USA för att höra riktigt klassisk rock i stil med Neil Young, Lynyrd Skynyrd, Allman Brothers, Bob Dylan etc. Allt det där finns ju här. Norra Sverige (närmare bestämt Ljusdal) har producerat fram fantastiska Helsingland Underground som andas amerikansk sydstats countryrock med råge. Sångaren och låtskrivaren Charlie Granberg har hyllats för sin förträffliga rock med stringenta melodier och arrangemang med luftigt ringande gitarrer till de välkomponerade låtarna och melankoliska texterna. Gruppens andra album gick rakt in på svenska topplistans 6:e plats och vi instämmer i att detta är ett av Sveriges hetaste rockband just nu!
John Lindberg Trio och Hellsingland Underground till Close To Home Festival Borås
2010-05-04

 

Åhaga
BoråsBorås AB
Alla våra samarbeten→
Drömfångare på TarotHuset→
 
Sitemap Skip Navigation LinksClose To Home Festival Borås : Close to Home goes retro