•JOBB  •PRESS  •KONTAKT  •OM SAJTEN
Logo    
    HOME  ARTISTER  INFO/FAQ Bookmark and Share


Musiklagret
NetOnNet
Alla våra samarbeten→

Affisch


Filmen är producerad av
Unibrow Production.
Tack till Fantastic People
för filmmusiken
 

Det blir festival igen

Trots fjolårets förlust är det nu klart att festivalen kommer tillbaka.
Skulderna efter 2010 års festival är nästan helt eliminerade med hjälp av samarbetsvilliga fordringsägare och nya sponsorer.
 
Nu sätter vi igång arbetet med nästa festival på allvar!
Heja Borås

Heja Borås

Genom ”Heja Borås”-initiviativet stödjer NetOnNet nya spännande samarbeten, där målet är ett roligare och gladare Borås.
 
1999 startade ett litet företag i Borås med syftet att sälja riktigt bra hemelektronik till riktigt låga priser. Sedan dess har det hänt mycket. I mer än tio år har ni boråsare hjälpt oss att bli det företag vi är idag. Det var ni som lät oss flytta in bredvid Posten och bygga upp vårt lager. Det var ni som uppfann världens första Lagershop genom att helt enkelt komma och hämta era prylar. Det är ni som har lånat ut era mammor, söner, grannar och kusiner under sena kvällar i julruschen. Det är ni som hela tiden har hejat på oss.
 
Och vi hejar tillbaka. Vi vill att Borås ska fortsätta vara en stad där drömmar kan bli verklighet. Därför har vi startat initiativet Heja Borås.
 
Målet är att när vi växer, växer också våra investeringar i Borås. När vi nu gått in som stolta sponsorer av Close to Home, skall vi ge allt vi kan för att få ett fullsatt festivalområde i sommar! Vi vet att det finns hjältar i staden som behöver vårt stöd och våra hejarop, och det känns oerhört kul och inspirerande att få stötta och utveckla den entreprenörs- och kampanda som finns bland alla duktiga boråsare.
2010-11-05

 

Åhaga
BoråsBorås AB
Alla våra samarbeten→
Drömfångare på TarotHuset→
 
Sitemap Skip Navigation LinksClose To Home Festival Borås : NetOnNet ny sponsor