•JOBB  •PRESS  •KONTAKT  •OM SAJTEN
Logo    
    HOME  ARTISTER  INFO/FAQ Bookmark and Share


Musiklagret
NetOnNet
Alla våra samarbeten→

Affisch


Filmen är producerad av
Unibrow Production.
Tack till Fantastic People
för filmmusiken
 

FIBES, OH FIBES!

FIBES, OH FIBES! Close To Home Festival Borås
Se 80-talet in colour. Se Fibes, Oh Fibes! på Close To Home.

Hyllade Fibes, Oh Fibes! tredje, efterlängtade album "1987" släpptes i september 2009, har fått lysande recensioner och belönades med "Årets pop" på Grammisgalan. Skivtiteln är en hyllning till det ultimata popåret 1987 och på skivan har Fibes, Oh Fibes! samarbetat med vitt skilda artister, låtskrivare och producenter som Kim Wilde, Björn Skifs, Gary Kemp (Spandau Ballet), Pontus och Petter Winnberg (Madonna, Britney Spears, Maroon5) och Oskar Linnros (Veronica Maggio).

Första singeln "Love Child" beskrevs som "snubblande nära ett mästerverk" av Markus Larsson i Aftonbladet och var en av höstens mest spelade låtar på radio. Fibes, Oh Fibes! har bantat ner sig från sex till tre medlemmar; Christian Olsson som den självklare generalen på sång och piano, Mathias Nilsson på gitarr och Edvin Edvinson på bas och bandet känns mer självklart som kungar av det nya 80-talet än någonsin.

Gruppen har tidigare släppt två hyllade och prisbelönade album, "Still Fresh" från 2004 och "Emotional" från 2006. I april 2007 var de förband till ingen mindre än Lionel Richie i Globen.

Puffa upp luggen, kläd dig i axelvaddar och färga kinderna rosa för missade du 1980 när det begav sig får du nu chansen att uppleva allt om och om igen. Soulpop av världsklass!

Fibes, Oh Fibes! spelar på Close To Home festival i Borås

Fibes, Oh Fibes! länkar

FIBES, OH FIBES! på Myspace fibesohfibes tillbaka Tillbaka från FIBES, OH FIBES!
FIBES, OH FIBES! på webben www.fibesohfibes.com
 

Åhaga
BoråsBorås AB
Alla våra samarbeten→
Drömfångare på TarotHuset→
 
Sitemap Skip Navigation LinksClose To Home Festival Borås : Klara artister : FIBES, OH FIBES!