•JOBB  •PRESS  •KONTAKT  •OM SAJTEN
Logo    
    HOME  ARTISTER  INFO/FAQ Bookmark and Share


Musiklagret
NetOnNet
Alla våra samarbeten→

Affisch


Filmen är producerad av
Unibrow Production.
Tack till Fantastic People
för filmmusiken
 

MOONLIT SAILOR

MOONLIT SAILOR Close To Home Festival Borås
Moonlit Sailor har knappast återuppfunnit post-rock-genren med nya albumet So Close To Life men de är på god väg att fullända den. Instrumentalt förvisso, men avsaknaden av sång är inte ett problem utan en förutsättning. Se upp för Borås nästa musikexport.

Med oförutsägbara "hookar" och trallvänliga melodier ger Moonlit Sailor filmisk, drömsk musik som tar dig med på en resa genom toppar och dalar i en känslomässig berg-och-dalbana.

Dessa unga fyra killar vet exakt hur man snärjer åt sig lyssnare. Från långsamt och lugnt, utan ansträngning till kraftfullt och intensivt på ett ögonblick lämnar de inget åt slumpen. Här är det medveten ljudvägg för alla sinnen som gäller. Fullängdaren So Close To Life, utgiven på skivbolagen Deep Elm Records och XTAL Records, är ett bastant, undersökande och dynamiskt varierat album med intensivt djup. Själva menar bandet att So Close To Life ger dig mer än andliga stunder av episk karaktär.

Söker du post-rock i perfektion, i sin fullkomliga renhet, så har du den här. Moonlit Sailor skapar känslor, det är därför du aldrig kommer gå oberörd därifrån.

Moonlit Sailor spelar på Close To Home festival i Borås

Moonlit Sailor länkar

Moonlit Sailor på Myspace moonlitsailor tillbaka Tillbaka från Moonlit Sailor
 

Åhaga
BoråsBorås AB
Alla våra samarbeten→
Drömfångare på TarotHuset→
 
Sitemap Skip Navigation LinksClose To Home Festival Borås : Klara artister : MOONLIT SAILOR