•JOBB  •PRESS  •KONTAKT  •OM SAJTEN
Logo    
    HOME  ARTISTER  INFO/FAQ Bookmark and Share


Musiklagret
NetOnNet
Alla våra samarbeten→

Affisch


Filmen är producerad av
Unibrow Production.
Tack till Fantastic People
för filmmusiken
 

STATE OF DRAMA

STATE OF DRAMA Close To Home Festival Borås
Genombrottet är nära. Boråsbandet State of Drama har sju långa år bakom sig men hela framtiden i sina händer. Med nyskrivet förlagsavtal med inga mindre än Warner Chappel och debutplattan på väg är bandets bana utstakad.

Emil Gullhamn, Tommy Timonen, Sebastian Hallifax, Sven Gotting och Benny Klasson kan sin musikhistoria, vet hur instrument ska smekas medhårs och har informellt utsetts till tjejfavoriter ”på byn”. Med influenser från melodisk rock och storslagen pop, i samma härad som Takida och Dead By April, har de rosat såväl den lokala marknaden som den nationella med alster som ligger i tiden. ”Maybe” hamnade på Svensktoppen i oktober 2009 och tillsammans med singlarna ”Rain” och ”All of my life” har de hyllats samstämmigt på lokala Mix Megapol och SR Sjuhärad. Och då har vi inte ens nämnt succéartade livespelningar som förband åt bland andra Sahara Hotnights och The Sounds.

När State of Drama nu ställer in siktet på att möta en kräsen festivalpublik i sin egen hemstad är det med höga förväntningar men också stor risk. Står de upp mot kraven? Svaret är tveklöst: ja. Det skulle snarare förvåna om de inte går från Close To Home med en handfull nya fans om halsen. Och det kan mycket väl vara sångaren Emil Gullhamns förtjänst. Du förstår bättre när du ser dem.

State of Drama spelar på Close To Home festival i Borås

State of Drama länkar

State of Drama på Myspace stateofdrama tillbaka Tillbaka från State of Drama
State of Drama på webben www.stateofdrama.com
 

Åhaga
BoråsBorås AB
Alla våra samarbeten→
Drömfångare på TarotHuset→
 
Sitemap Skip Navigation LinksClose To Home Festival Borås : Klara artister : STATE OF DRAMA