•JOBB  •PRESS  •KONTAKT  •OM SAJTEN
Logo    
    HOME  ARTISTER  INFO/FAQ Bookmark and Share


Musiklagret
NetOnNet
Alla våra samarbeten→

Affisch


Filmen är producerad av
Unibrow Production.
Tack till Fantastic People
för filmmusiken
 

MUSTASCH

MUSTASCH Close To Home Festival Borås
Med förra årets självbetitlade album Mustasch visade bandet Mustasch att de äger en brunn utan botten av fantastiskt låtmaterial men också att de vågar ta ut svängarna. På Close To Home är de den självklara huvudakten.

Mustasch är ett av Sverige mest älskade hårdrockband. Med fem framgångsrika album, utsålda konserter i Sverige och turnéer i Europa med bland andra Motörhead, Gluecifer och Rose Tattoo är Mustasch den starkast lysande stjärnan på den svenska hårdrockshimlen just nu. Det guldsäljande albumet "Latest Version Of The Truth" från 2007 gav bandet en Grammis i kategorin Hårdrock. Med det självbetitlade albumet "Mustasch", som släpptes 2009, tilldelades bandet en välförtjänt Grammis i samma kategori samt priset "Most played band on Bandit radio" på Bandit Award. Den senaste skivans innehåll sammanfattas enklast med orden enkelt, rättframt och kompromisslöst.

Mustasch består av sångaren och gitarristen Ralf Gyllenhammar, David Johannesson (tidigare i Sparzanza) på leadgitarr, Danne McKenzie på trummor och Mats Johansson på elbas. Ursprungsmedlemmen Hannes Hansson som tidigare spelade andregitarr lämnade gruppen 2008 och trummisen Mats Hansson lämnade året därpå.

Med ny sättning och 2009 års album som knappast ursäktar sig är Mustasch redo att möta Boråspubliken på allvar.

Mustasch spelar på Close To Home festival i Borås

Mustasch länkar

Mustasch på Myspace mustasch tillbaka Tillbaka
Mustasch på WWW www.mustasch.net
 

Åhaga
BoråsBorås AB
Alla våra samarbeten→
Drömfångare på TarotHuset→
 
Sitemap Skip Navigation LinksClose To Home Festival Borås : Klara artister : MUSTASCH